Logo si Brand Identity

Logo – Fiind punctul central al brandului tău, logo-ul trebuie să exprime esența personalității afacerii tale și să producă o impresie memorabilă. Suntem aici pentru a ne asigura că afacerea ta arată grozav printr-un logo personalizat care te reprezintă și care creionează identitatea afacerii tale. Îți putem furniza designuri creative, având o experiență la nivel mondial în ceea ce privește conceperea de logo-uri personalizate.

Brand Identity – Exista doua caracteristici care fac din publicitate un tool eficient pentru business: In primul rand, trebuie sa tinteasca rezultate concrete; Iar in al doilea, sa capteze atentia si mintea oamenilor.

Echipa Holmann Tech va poate livra flyere, brosuri, afise, cataloage, bannere stradale, roll-up-uri, reclame luminoase si alte declinari in offline.

Dezvoltare Software

CRM

Controlaţi relaţiile cu clienţii dumneavoastră, înregistraţi şi urmăriţi oportunităţile de vânzare, statusul acestora, generaţi oferte, planificaţi întâlniri şi vizualizaţi istoricul clienţilor şi pe cel al vânzărilor. Realizați și gestionați ușor campaniile de marketing și costurile cu acestea.

ERP

Sistemul de planificare a resurselor întreprinderii este instrumentul software care facilitează integrarea tuturor informațiilor dintr-o organizație într-o platformă unică.

SEO

Optimizarea site-ului se asigură că acesta este accesibil pentru motoarele de căutare și îmbunătățește considerabil posibilitatea ca acesta să fie găsit de diferite motoare de căutare.

Facebook Ads & Google Ads

Echipa noastra va creeaza, gestioneaza si optimizeaza pentru tine campaniile de Google Ads si Facebook Ads , astfel incat sa iti crestem numarul de clienti si conversii la cele mai bune costuri.

Campanii newsletter

Îți vom oferi o serie de servicii și avantaje ce vor pozitiona afacerea ta pe primele poziții în cel mai scurt timp, iar dacă vorbim de magazinele on-line, comenzile vor începe să crească considerabil.

Api Cautare Adrese

Va punem la dispozitie o platforma dedicata cautarii de adrese si furnizarii coordonatelor exacte ale acestora. Ajuta la eficientizarea proceselor din cadrul firmelor care se ocupa cu livrari marfa, transport persoane sau orice activitate conexa.

Site Prezentare

Business-ul tau are ca activitate principala serviciile? Te ajutam sa iti gasesti clienti online prin crearea unui site de prezentare care iti va propulsa afacerea in mediul online.

Consultanta Web

Ca sa ai rezultate, este fundamental sa ai alaturi experti care le-au vazut si facut pe toate. Consultanta web nu este un capriciu la care managerii apeleaza din exces de zel sau profit. Consultanta web este o necesitate care aduce rezultate palpabile in firma.

Magazin Online

Comertul online este cea mai rapida varianta pentru ati creste brandul si volum de vanzari. Solutiile de creare magazin online sunt adaptate pentru comertul B2C si B2B.

Site Startup Nation

Vrei să aplici pentru programul Start-Up Nation 2021 şi ai nevoie de un site web de prezentare sau magazin online? Holmann Tech îţi poate realiza site-ul dorit, la costuri care se încadrează în bugetul setat.

Aplicatii Mobile

Conform statisticilor, aproximativ 60% din vizitele online pe diferite site-uri se realizează de pe mobil, astfel încat este o necesitate ca aplicația mobilă a diverselor site-uri să funcționeze ireprosabil.

SMS Marketing

Campaniile de SMS Marketing nu doar ca sunt tinta directa catre publicul tau, dar reprezinta si o modalitate simpla si rapida prin care iti poti atinge obiectivele . Alegem cel mai eficient tool pentru tine si bugetul tau, concepem un text original si creativ, iar dupa ce am primit acordul tau, apasam butonul “Trimite”. La final, te surprindem cu rezultate pe masura asteptarilor tale.

Servicii IT

Virtualizare

Simplificati-va infrastructura IT in timp ce creati un datacenter folosind solutii de la VMWare, liderul mondial al platformelor de virtualizare. Avantajele imediate sunt scaderea cheltuielilor de investitii prin consolidarea serverelor si imbunatatirea costurilor operationale prin automatizare, in timp ce reduceti posibilele pierderi prin diminuarea opririlor planificate sau accidentale.

Beneficii:

  • simplificarea proceselor de backup/restore, inclusiv in proiecte de disaster recovery
  • reducerea costurilor cu achizitiile serverelor si a cheltuielilor operationale cu acestea
  • spatiu datacenter, energie electrica, conditii optime de climatizare etc.
  • scaderea costurilor operationale asociate cu mentenanta echipamentelor

Exista si o serie de riscuri in proiectele de virtualizare, pe care cei care ofera asistenta la implementare trebuie sa le calculeze in faza de planificare si implementare. Prin certificarile obtinute si vasta experienta in domeniu, reusim sa asistam companiile partenere sa evalueze corect aceste riscuri si sa le tina sub control la momentul implementarii, pentru a putea beneficia exclusiv de avantajele oferite de aceasta tehnologie in siguranta, inclusiv pentru serviciile mission-critical.

Solutii:

  • Virtualizare servere
  • Virtualizare desktopuri
  • Virtualizare aplicatii
Externalizare IT

Oferta noastra de mentenanta IT contine servicii de suport IT, intretinerea sistemelor si administrarea retelelor si se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si companiilor mari. De aceea va propunem sa va concentrati pe activitatea de baza si sa lasati in seama unui partener de incredere, service-ul si mentenanta IT a infrastructurii.

Pentru a remedia in cel mai scurt timp problemele aparute sau pentru a le preveni, va oferim posibilitatea de a incheia un contract de externalizare  – service si mentenanta IT, de tip abonament, flexibil, personalizat, care sa raspunda necesitatilor dvs. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu vaste competente in toate domeniile IT, pregatita sa intervina prompt si eficient la orice sesizare a clientilor.

Consultanta IT

Oferim consultanta pentru analiza situatiei existente si identificarea nevoilor reale si realizam proiectarea solutiei tinand cont de cost, de timp si de posibilitatile de integrare cu infrastructura si aplicatiile existente, oferindu-va scenarii alternative si sprijinindu-va in decizia de alegere a variantei optime.

Asiguram managementul proiectului folosind metode standardizate international, validate in practica de implementarile de succes realizate pana acum.

Identificam si implicam cele mai potrivite resurse – interne, externalizate si ale clientului – necesare in realizarea proiectului, si monitorizeaza, completeaza si configureaza infrastructura hardware, software si de comunicatii existenta.

Retelistica si conectivitate

Echipa specializată din cadrul companiei noastre realizează lucrări de cablare structurată având la bază planurile locației beneficiarului. Alegeți o rețea bine construită pentru funcționarea perfectă a infrastructurii IT.

Suport Clienti

Oferim pachete de asistenta tehnica adresate companiilor mici si mijlocii care nu au un departament IT propriu. De asemenea pachetele se adreseaza si companiilor mari care doresc sa externalizeze mentenanta retelei de calculatoare unei echipe experimentate in domeniul IT&C.

Contactati-ne si beneficiati de o estimare gratuita. Unul dintre consultantii nostri va stabili o intalnire cu  dumneavostra  pentru a va analiza necesitatile,  iar pe baza acestora va face o estimare de pret si o sugestie de pachet de servicii IT.

Asiguram suport atat la sediul clientului cat si de la distanta pentru o solutionare cat mai rapida a problemelor. Nivelul de suport de care este nevoie  este bazat pe nevoile companiei pe care o conduceti.