Sisteme Tehnice de Securitate

Servicii de Securitate

Sisteme de supraveghere video

Utilizăm sisteme de supraveghere video Hikvision și Dahua, cei mai populari producători la nivel mondial.

Hikvision este cel mai important furnizor mondial de produse și soluții inovatoare de supraveghere video.

Hikvision avansează tehnologiil de bază de codare audio și video, procesarea imaginilor video și stocarea datelor aferente, precum și tehnologii orientate spre viitor, cum ar fi cloud computing, date de mari dimensiuni și deep learning.

Bazat pe inovații tehnologice, Dahua Technology oferă soluții, sisteme și servicii de securitate end-to-end pentru a crea valori pentru operațiunile orașului, managementul corporativ și consumatorii.

Sisteme de alarmare

Departamentul Tehnic efectuează proiectarea si instalarea sistemelor de securitate.

Sistemele de alarmă sunt complet configurabile şi rezolvă nevoile unice de securitate ale beneficiarilor. Sistemele de alarmă se pot instala în orice tip de locaţie şi se pot muta de către beneficiar, la cerere. Astfel, beneficiarii care folosesc spaţii închiriate pot muta echipamentul într-o altă locaţie, oricând.

Persoanele care au animale de companie pot instala echipamente care să nu se declanşeze la trecerea acestora.

Avizați I.G.P.R – instalăm, întreținem și asigurăm buna funcționare a sistemului.

Brand-urile folosite au fost testate de-a lungul anilor si sunt cele mai bune produse calitate-pret: Paradox Security Systems si Ajax Systems

Sisteme de interfonie si videointerfonie

Sistemul de interfonie si videointerfonie este un accesoriu ce poate impune eleganta si securitate locuintei dumneavoastra.

Rolul sistemelor de interfonie si videointerfonie este de a permite accesul, fara sa mai fie nevoie sa iesiti afara pentru a deschide.

Noutatea sunt videointerfoanele, dupa cum sugereaza si numele, interfoane cu posibilitatea vizualizarii celui care apeleaza cu sau fara comunicare audio.

Ca si celelalte interfoane, acestea pot actiona o yala electrica sau orice alt dispozitiv, pot initia transmisia semnalului cu fir sau fara fir(wireless).

Sisteme control Acces

Sistemele de control acces, permit deschidera si inchiderea usilor/portitor, prin mai multe modalitati cum ar fi: cu cod; tag; cheie; card; buton; amprenta; voce sau de la distanta prin internet.

Totodata stocheaza si transmit date legate de ziua/ora/minutul in care s-a intrat cu codul atribuit.

Depistarea si semnalizarea usilor deschise.

Sistemele de control acces reprezinta un instrument de management si gestionare a intrarilor si iesirilor dintr-o anumita zona sau cladire având misiunea de protejare a personalului, cladirilor, echipamentelor, depozitelor si datelor confidentiale.

Sisteme de protectie la foc

Sistemele de detectie si avertizare la incendiu au rolul de a detecta rapid inceputul de incendiu si de a alarma cu ajutorul sirenelor ( acustice / optice si acustice) personalul responsabil sau persoanele din acel obiectiv.

Avantajele sistemelor detectie incendiu:

  • Un sistem antiincendiu contribuie la siguranta persoanelor si a bunurilor din cladire;
  • Sistemul de avertizare incendiu ajuta la diminuarea cuantumului politei de asigurare;
  • Instaland un sistem detectie incendiu se elimina costurilor de recuperare in urma incendiilor;
  • Prezenta sistemului antiincendiu duce la eliminarea penalitatilor prin respectarea normativelor si a legislatiei in vigoare pentru obiectivele cu risc (legea nr. 307/2006).